Topli vosak u disku 250ml ČOKOLADA

Vosak za depilaciju

500RSD

Šifra proizvoda: 10685

Proizvođač:

Dostupnost: Ovaj proizvod mozete poručiti

Prosečna ocena:

Vosak za toplu depilaciju u disku ČOKOLADA - 250ml

 

ARCO je Italijanski proizvođač voskova i preparata za depilaciju. Kao svetski vodeći proizvođač u ovoj branši, oni neprestano rade na uvođenju i kreiranju novih različitih oblika, boja, aroma... Jedan od aspekata koji opravdava njihovo ime je stalna potražnja za kvalitetom, uvođenjem inovacija, efikasnošću i sigurnošću.
Čokolada je proizvod koji stalno iznenađuje kozmetičare, jer pokazuje svoja odlična svojstva. Ona savršeno revitalizuje kožu, takođe je hidrira i hrani. Tako da ova inovativna kombinacija toplog voska i arome čokolade daje sjajne karakteristike koje pospešuju uklanjanje dlaka sa tela.
Namena: Vosak je namenjen za depilaciju svih tipova kože, a preporučuje se i za osetljve delove tela i lica. Obogaćen kakaom i uljem badema što omogućava prijatnu i efektnu depilaciju. Ostavlja kožu hidriranom, ishranjenom i regenerisanom. Blago je parfimisan.
Upotreba: Zagrejati vosak u aparatu za toplu depilaciju na temperaturi 60 ºC - 70 ºC pri prvom grejanju, zatim smanjiti temperaturu na 40 ºC i vosak je spreman. Na delove tela koje treba izdepilirati prethodno naneti puder u prahu, zatim naneti tanak sloj voska u smeru rasta dlačica i dozvoliti da se ohladi. Naglim potezom vosak povući u suprotnom smeru rasta dlačica i ukoliko je potrebno ponovite postupak.