INSIGHT Incolor farba za kosu 60ml -5.3

317RSD

Šifra proizvoda: 20085

Proizvođač:

Dostupnost: Proverite dostupnost

Prosečna ocena:

INSIGHT InColor farba za kosu / 5.3 ZLATNA SVETLO BRAON

INSIGHT Incolor farbe za kosu pružaju sjajne i intenzivne nijanse, uz zaštitu i negu. Formula ima nizak procenat amonijaka, čime je aplikacija jednostavnija i čitav proces farbanja ugodniji. Obogaćena je biljnim fitokeratinom (sa hranljivim dejstvom), organskim uljem argana i buterom semenki grožđa (sa antioksidansnim i zaštitnim svojstvima), i ostavlja kosu mekom i negovanom. Specijalni mikro pigmenti za bojenje omogućavaju dugotrajne rezultate, potpuno prekrivanje sedih vlasi i posvetljivanje do maksimalno pet nijansi.

INSIGHT Incolor  farbe su dostupne u 50 nijansi. Nanošenje je izuzetno jednostavno, bez curenja i razlivanja, uz prijatnu i blagu mirisnu notu.

 UPUTSTVO:  u nemetalnoj posudi pomešati sadržaj farbe sa odgovarajućim hidrogenom u razmeri 1:1,5. Pre nanošenja farbe nije potrebno oprati kosu, ali ona mora biti potpuno raščešljana i bez ostataka kozmetičkih preparata. Boju naneti ravnomerno celom dužinom vlasi i ostaviti da deluje 30-35 minuta, u zavisnosti od nijanse koja se želi postići, tipa kose i korišćenog hidrogena. Nakon toga, temeljno isprati kosu.