GALAXY Monofazni UV Gel 30g PINK

GALAXY Monofazni UV gel - PINK

1.670RSD

Šifra proizvoda: 13013

Proizvođač:

Dostupnost: Ovaj proizvod mozete poručiti

Prosečna ocena:

GALAXY Monofazni UV gel 30g - PINK

 

 GALAXY Pink UV gel je monofazni gel velike viskoznosti i fleksibilne strukture, koji se koristi u sve 3 faze izrade nokta (bazni, gradivni i završni sloj) što omogućava njegovim korisnicima lakšu upotrebu. Tehnologija kontrolisanog sušenja obezbeđuje oblikovanje noktiju, dok se gel ne osuši u UV lampi. Namenjen je za upotrebu u profesionalnim manikir salonima, bez kiselinskog je sastava, ne sadrži formaldehid, toluen i u potpunosti je anti-alergijski, što je neophodno za sigurnost klijenata.

 

Pink UV gel je dizajniran za izuzetno lako i precizno nanošenje, a samim tim je pogodan i za one koji tek počinju sa radom. Obezbeđuje maksimalno prijanjanje, jačinu i izdržljivost, kao i sigurnu dugotrajnost koju klijenti zahtevaju. Stabilna pigmentacija gela neće dovesti do efekta "požutelih noktiju" nakon dugotrajnog nošenja.

UPOTREBA: Suši se u UV lampi 3 minuta i nije potrebno fiksiranje između slojeva, jer se  ono vrši samo u završnoj fazi. Može se koristiti za ojačanje prirodnih noktiju, nadogradnju noktiju, izlivanje prirodnih noktiju i korekciju veštačkih noktiju