CG lak - Graffiti Glitter 14ml

China Glaze lak za nokte

586RSD

Šifra proizvoda: 15189

Proizvođač:

Dostupnost: Proverite dostupnost

Prosečna ocena:

China Glaze lak za nokte - Graffiti Glitter 14ml

 

GLITZ - Bitz n'Pieces Collection

 

Vreme je da nokti zablistaju punim SJAJEM!

Nova paleta China Glaze lakova za nokte sa reflektujućim česticama glitera. China Glaze Glitz kolekcija predstavlja poslednju tehnologiju u pogledu glitera. Zove se još i kolažni gliter. Izuzetno sjajane, reflektujuće čestice glitera različitih oblika
i dimenzija pružaju izuzetno lep i snažan vizuelni efekat."

China Glaze (Los Angeles, USA) nadmašuje standarde koje je postavila industrija lepote. Posvećeni pružanju najkvalitetnijih, modernih, inovativnih lakova i tretmana za nokte. Njihove boje predstavljaju savršen dodatak bilo kom stilu. China Glaze inspiraciju nalazi na obalama Tahitija, noćnom životu Njujorka i u lepoti svake žene. Namenjeni za sve prilike na sceni, backstage-u, modnoj pisti, kao i u salonima lepote. Omiljen je kod svih, od poznatih ličnosti do profesionalaca i klijenata.

Lakovi za nokte sadrže kaolinit, glinu u ulozi učvršćivača, mineral koji daje visoki sjaj. Jedinstvena formula sadrži specijalan balans polimera i rezina koji obezbeđuju dugotrajnu boju, sjaj, bolju fleksibilnost i prijanjanje. U svetu mode China Glaze predstavlja sinonim za savršene nokte. Live in Color!!!