AMIKA-Sprej za volumen 237ml

Sprej za kosu

1.990RSD

Šifra proizvoda: 17313

Proizvođač:

Dostupnost: Proverite dostupnost

Prosečna ocena:

AMIKA sprej za volumen kose 237ml


Sprej za volumen kose je ultra lagan sprej na bazi riže, formulisan da pruži dodatan volumen i oblikuje kosu. Koristiti pre feniranja da bi se dobila dodatna tekstura i odigla kosa od temena, kao i za zaštitu od toplote. Koristiti na suvoj kosi za oblikovanje ili za blago učvršćivanje. Obliphica oporavlja ispucale krajeve, jača i hrani kosu koja postaje sjajna i glatka.
Upotreba: Naprskati na vlažnu kosu deo po deo, od korena prema vrhovima pre feniranja. Ili naprskati na suvu kosu za blago učvršćivanje.

AMIKA linija za negu kose dobija snagu iz jedinstvenih svojstava "super voćke" - Sea Buckthorn Berry, poznate i kao Obliphica. Poreklom iz Sibira i delova Himalaja, ova bobica se visokom koncentracijom vitamina i hranljivih sastojaka koje sadrži, bori sa jednim od najsurovijih prirodnih uslova na Zemlji. Bogata je zdravim zasićenim kiselinama Omega 3, 6 i 9 i retkom Omega 7, koje štite kosu i održavaju nivo kolagena.
Bogata je vitaminima: E (stimuliše rast kose i sprečava cvetanje), A (prirodni antioksidans, štiti kosu od slobodnih radikala), F (flavanoidi su još jedan snažan antioksidans koji sprečava opadanje kose). Sadrži 190 bioaktivnih komponenti i 15 puta više vitamina C od narandže, što je čini jednom od najbogatijih izvora vitamina C na svetu.