AMIKA-Lak za kosu 60ml

Lak za kosu

940RSD

Šifra proizvoda: 17292

Proizvođač:

Dostupnost: Proverite dostupnost

Prosečna ocena:

AMIKA lak za kosu 60ml

Amika lak za kosu spaja modernu tehnologiju sa retro glamurom. Formula koja ne ostavlja ostatke na kosi, štiti od vlage i pruža jako, ali fleksibilno učvšćivanje. Ekskluzivna formula neće matirati frizuru. Ekstrak biljke Obliphice eliminiše naelektrisanje i poboljšava sjaj kose. Pogodno je i za korisišćenje na farbanoj kosi.

 

AMIKA linija za negu kose dobija snagu iz jedinstvenih svojstava "super voćke" - Sea Buckthorn Berry, poznate i kaoObliphica. Poreklom iz Sibira i delova Himalaja, ova bobica se visokom koncentracijom vitamina i hranljivih sastojaka koje sadrži, bori sa jednim od najsurovijih prirodnih uslova na Zemlji.  Bogata je zdravim zasićenim kiselinama Omega 3, 6 i 9 i retkom Omega 7, koje štite kosu i održavaju nivo kolagena.

Bogata je vitaminima: E (stimuliše rast kose i sprečava cvetanje), A (prirodni antioksidans, štiti kosu od slobodnih radikala), F (flavanoidi su još jedan snažan antioksidans koji sprečava opadanje kose). Sadrži 190 bioaktivnih komponenti i 15 puta više vitamina C od narandže, što je čini jednom od najbogatijih izvora vitamina C na svetu.