AMIKA kupasti figaro za kosu 25-18mm

Figaro za kosu

9.990RSD

Šifra proizvoda: 18579

Proizvođač:

Dostupnost: Proverite dostupnost

Prosečna ocena:

AMIKA kupasti figaro za kosu 25-18mm


The amika™ Digital Titanium kupasti figaro za kosu je moćan profesionalan aparat, koji koristi najnoviju tehnologiju i inovativne materijale za postizanje maksimalnih rezultata.
Kupasti figaro olakšava proces stilizovanja i ubrzava ga i do 50%. Titanijumska cev osigurava maksimalno provođenje toplote i ujednačenu temperaturu.
Ovaj figaro emituje toplotu od 77°C do 232 °C, koja u sebi sadrži infracrvene zrake i omogućava efikasno oblikovanje , uz zadržavanje prirodne hidratantnosti dlake i čuvanje kutikule od oštećenja. Negativni joni prodiru u vlas, kako bi eliminisali statički elektricitet i zatvorili kutikulu, za sjajnu i meku kosu. Na ovaj način, dobijaju se lokne prirodnog izgleda koje dugo traju.
Zahvaljujući specijalnom dizajnu neće doći do čupanja i kidanja kose. Tekstura drške figara omogućava lako držanje. Digital Titanium Glide kupasti figaro je spreman za upotrebu za manje od 1 minut i održava ujednačenu temperaturu u toku procesa oblikovanja. Uz figaro se dobija i zaštitna rukavica otporna na toplotu. Poseduje profesionalan rotirajući kabel dužine 2.7m