AMIKA-Kupasti figaro 25-18mm

AMIKA kupasti figaro za kosu 25-18mm

8.690RSD

Šifra proizvoda: 17304

Proizvođač:

Dostupnost: Proverite dostupnost

Prosečna ocena:

AMIKA kupasti figaro za kosu 25-18mm

 

Kupasti figaro za kosu pruža mogućnost lakog postizanja urednih i sjajnih lokni, koje dugo traju, bez čupanja i lomljenja kose. Za savršene lokne, bez neurednog izgleda. Turmalinu kombinaciji sa keramikom emituje zdravu infracrvenu toplotu koja je nežna prema kosi, eliminišući elektricitet i zatvarajući površinu dlake, čime se dobija glatka i sjajna kosa.
Kupasti figaro pruža rezultate koji omogućavaju profesionalno oblikovanje kose. Lako korišćenje uz visoku efikasnost, za lokne koje traju danima. Zahvaljujući kupastom dizajnu, figaro neće čupati, niti lomiti kosu.
Amika™ kupasti figaro napravljen je od turmalina i keramike. Turmalin je prirodni izvor negativnih jona i daleke infracrvene toplote, čime se postiže pažljivo i brzo oblikovanje. Negativni joni prodiru u kosu, kako bi se eliminisao elektricitet i vlas zatvorila, te kosa postala svilenkasta, glatka i sjajna. Keramika je idealni provodnik toplote, a ujednačeno raspoređivanje toplote omogućava bezbedno oblikovanje i dugotrajne rezultate. Potrebno je samo 10 sekundi da figaro bude potpuno spreman za upotrebu.