AMIKA-Krema za definisanje lokni 250ml

Nega za kosu

2.190RSD

Šifra proizvoda: 17287

Proizvođač:

Dostupnost: Proverite dostupnost

Prosečna ocena:

AMIKA Krema za definisanje lokni 250ml


Krema za definisanje lokni specijalno je formulisana za kovrdžavu kosu, hrani i odvaja lokne bez osećaja težiine. Sadrži ulje Obliphice, koje je poznato po regenerativnom i tonirajućem svojstvu, hrani folikul dlake i vraća prirodnu hidratantnost i balans. Krema za kovrdžavu kosu dodatno je obogaćena uljem Argana i provitaminom B5.

AMIKA linija za negu kose dobija snagu iz jedinstvenih svojstava "super voćke" - Sea Buckthorn Berry, poznate i kao Obliphica. Poreklom iz Sibira i delova Himalaja, ova bobica se visokom koncentracijom vitamina i hranljivih sastojaka koje sadrži, bori sa jednim od najsurovijih prirodnih uslova na Zemlji. Bogata je zdravim zasićenim kiselinama Omega 3, 6 i 9 i retkom Omega 7, koje štite kosu i održavaju nivo kolagena.
Bogata je vitaminima: E (stimuliše rast kose i sprečava cvetanje), A (prirodni antioksidans, štiti kosu od slobodnih radikala), F (flavanoidi su još jedan snažan antioksidans koji sprečava opadanje kose). Sadrži 190 bioaktivnih komponenti i 15 puta više vitamina C od narandže, što je čini jednom od najbogatijih izvora vitamina C na svetu.