AMIKA- Balzam za ispravljanje kose 177ml

Balzam za kosu

2.190RSD

Šifra proizvoda: 17314

Proizvođač:

Dostupnost: Proverite dostupnost

Prosečna ocena:

AMIKA balzam za ispravljanje kose 177ml


Amika Straight Up balzam za privremeno ispravljanje kose koje se aktivira toplotom pruža neprikosnovenu zaštitu od vlage, toplote aparata za oblikovanje i čini kosu ravnom, glatkom, lakom za oblikovanje i bez naelektrisanja. Napredna lagana formulacija sadrži retku biljku Obliphica, koja čak i najneobuzdaniju kosu čini zdravom i glatkom. Idealna je za suvu, naelektrisanu ili neposlušnu kosu. Ne sadrži sulfate, parabene i veštačke boje.
Upotreba: Da bi se postigao ravan efekat, ravnomerno raspodeliti na vlažnoj kosi i isfenirati deo po deo. Za ekstra ravan efekat, preći presom za kosu.

AMIKA linija za negu kose dobija snagu iz jedinstvenih svojstava "super voćke" - Sea Buckthorn Berry, poznate i kao Obliphica. Poreklom iz Sibira i delova Himalaja, ova bobica se visokom koncentracijom vitamina i hranljivih sastojaka koje sadrži, bori sa jednim od najsurovijih prirodnih uslova na Zemlji. Bogata je zdravim zasićenim kiselinama Omega 3, 6 i 9 i retkom Omega 7, koje štite kosu i održavaju nivo kolagena.
Bogata je vitaminima: E (stimuliše rast kose i sprečava cvetanje), A (prirodni antioksidans, štiti kosu od slobodnih radikala), F (flavanoidi su još jedan snažan antioksidans koji sprečava opadanje kose). Sadrži 190 bioaktivnih komponenti i 15 puta više vitamina C od narandže, što je čini jednom od najbogatijih izvora vitamina C na svetu.