AMIKA-Krema koja se ne ispira 250ml

Nega za kosu

1.990RSD

Šifra proizvoda: 17285

Proizvođač:

Dostupnost: Proverite dostupnost

Prosečna ocena:

AMIKA Krema koja se ne ispira 250ml


Amika krema dubinski hrani kosu i čini je poslušnom bez osećaja težine, a omogućava lakše raščešljavanje. Bogata uljem Obliphice, koje je poznato po regenerativnom i tonirajućem svojstvu, hrani folikul dlake i vraća prirodnu hidratantnost i balans. Krema se ne ispira i obogaćena je uljem Argana i vitaminom C.
Upotreba: Naneti na dlanove i raspodeliti po vlažnoj kosi.

AMIKA linija za negu kose dobija snagu iz jedinstvenih svojstava "super voćke" - Sea Buckthorn Berry, poznate i kao Obliphica. Poreklom iz Sibira i delova Himalaja, ova bobica se visokom koncentracijom vitamina i hranljivih sastojaka koje sadrži, bori sa jednim od najsurovijih prirodnih uslova na Zemlji. Bogata je zdravim zasićenim kiselinama Omega 3, 6 i 9 i retkom Omega 7, koje štite kosu i održavaju nivo kolagena.
Bogata je vitaminima: E (stimuliše rast kose i sprečava cvetanje), A (prirodni antioksidans, štiti kosu od slobodnih radikala), F (flavanoidi su još jedan snažan antioksidans koji sprečava opadanje kose). Sadrži 190 bioaktivnih komponenti i 15 puta više vitamina C od narandže, što je čini jednom od najbogatijih izvora vitamina C na svetu.