AMIKA ulje za kosu 10ml

Ulje za kosu

590RSD

Šifra proizvoda: 17280

Proizvođač:

Dostupnost: Proverite dostupnost

Prosečna ocena:

AMIKA ulje za kosu 10ml


Amika ulje za kosu sadrži visoku koncentraciju ulja Obliphice, koje hrani folikul dlake i vraća prirodnu hidratantnost i balans kosi. Ulje je bogato vitaminima, oleinskim, linoleinskim i zasićenim kiselinama koje obnavljaju kosu. Lagani serum dubinski hrani i hidrira kosu, a pri tom je ne masti i ne čini teškom. Pruža prirodnu UV zaštitu od sunca. Rezultat korišćenja je dugotrajno hidrirana, sjajna i zdrava kosa, bez ispucalih krajeva.
Upotreba: Naneti par kapi na dlanove i ravnomerno naneti na vlažnu ili suvu kosu. Može se koristiti za negu kose pre i posle feniranja, kao i za oblikovanje kose.AMIKA linija za negu kose dobija snagu iz jedinstvenih svojstava "super voćke" - Sea Buckthorn Berry, poznate i kao Obliphica. Poreklom iz Sibira i delova Himalaja, ova bobica se visokom koncentracijom vitamina i hranljivih sastojaka koje sadrži, bori sa jednim od najsurovijih prirodnih uslova na Zemlji. Bogata je zdravim zasićenim kiselinama Omega 3, 6 i 9 i retkom Omega 7, koje štite kosu i održavaju nivo kolagena.
Bogata je vitaminima: E (stimuliše rast kose i sprečava cvetanje), A (prirodni antioksidans, štiti kosu od slobodnih radikala), F (flavanoidi su još jedan snažan antioksidans koji sprečava opadanje kose). Sadrži 190 bioaktivnih komponenti i 15 puta više vitamina C od narandže, što je čini jednom od najbogatijih izvora vitamina C na svetu.