AMIKA šampon za suvo pranje 44ml

AMIKA šampon za suvo pranje

598RSD

Šifra proizvoda: 17301

Proizvođač:

Dostupnost: Proverite dostupnost

Prosečna ocena:

AMIKA šampon za suvo pranje 44ml


Amika šampon za suvo pranje čisti kosu tako što upija višak masnoće i prljavštine koji otežavaju kosu. Lagana formula stvara mekanu teksturu i uklanja mirise i na taj način osvežava kosu između dva pranja. Amika šampon za suvo pranje sadrži prirodni pirinčani skrob i ekstrakt Obliphice, koji hrani kosu čineći je mekom i poslušnom. Ne sadrži puder i može se koristiti na farbanoj kosi.
Upotreba: Dobro protresti pre upotrebe. Držati 20-25cm od kose i naprskati ravnomerno. Prstima umasirati u kosu. Oblikovati kosu.

AMIKA linija za negu kose dobija snagu iz jedinstvenih svojstava "super voćke" - Sea Buckthorn Berry, poznate i kao Obliphica. Poreklom iz Sibira i delova Himalaja, ova bobica se visokom koncentracijom vitamina i hranljivih sastojaka koje sadrži, bori sa jednim od najsurovijih prirodnih uslova na Zemlji. Bogata je zdravim zasićenim kiselinama Omega 3, 6 i 9 i retkom Omega 7, koje štite kosu i održavaju nivo kolagena.
Bogata je vitaminima: E (stimuliše rast kose i sprečava cvetanje), A (prirodni antioksidans, štiti kosu od slobodnih radikala), F (flavanoidi su još jedan snažan antioksidans koji sprečava opadanje kose). Sadrži 190 bioaktivnih komponenti i 15 puta više vitamina C od narandže, što je čini jednom od najbogatijih izvora vitamina C na svetu.