AMIKA šampon za farbanu kosu 100ml

Šampon za kosu

680RSD

Šifra proizvoda: 17316

Proizvođač:

Dostupnost: Ovaj proizvod mozete poručiti

Prosečna ocena:

AMIKA šampon za farbanu kosu 100ml


Amika šampon za farbanu kosu štiti boju, intenzivno hidrira i nežno čisti kosu. Jedinstvena formula kombinuje ulje obliphice i ekstrakt kore trešnje koji čiste kosu i vitamin E koji je hrani, čineći je lakom za oblikovanje. pH vrednost od 5.0-5.5 sprečava ispiranje boje, čineći kosu trenutno sjajnom i jakom. Šampon ne sadrži sulfate, parabene i veštačke boje.
Uputstvo: naneti na vlažnu kosu, umasirati na kožu glave i kosu. Temeljno isprati toplom vodom. Zatim naneti Amika balzam ili masku.

AMIKA linija za negu kose dobija snagu iz jedinstvenih svojstava "super voćke" - Sea Buckthorn Berry, poznate i kao Obliphica. Poreklom iz Sibira i delova Himalaja, ova bobica se visokom koncentracijom vitamina i hranljivih sastojaka koje sadrži, bori sa jednim od najsurovijih prirodnih uslova na Zemlji. Bogata je zdravim zasićenim kiselinama Omega 3, 6 i 9 i retkom Omega 7, koje štite kosu i održavaju nivo kolagena.
Bogata je vitaminima: E (stimuliše rast kose i sprečava cvetanje), A (prirodni antioksidans, štiti kosu od slobodnih radikala), F (flavanoidi su još jedan snažan antioksidans koji sprečava opadanje kose). Sadrži 190 bioaktivnih komponenti i 15 puta više vitamina C od narandže, što je čini jednom od najbogatijih izvora vitamina C na svetu.