AMIKA balzam za kosu 100ml

Balzam za kosu

690RSD

Šifra proizvoda: 17298

Proizvođač:

Dostupnost: Proverite dostupnost

Prosečna ocena:

AMIKA balzam za kosu 100ml


Amika balzam za kosu nežno rekonstruiše kosu dok je istovremno snabdeva potrebnim vitaminima, proteinima i antioksidansima, koje sadrži Obliphica. Kremasta formula pomaže u obnavljanju kose i vraća joj prirodni balans, čineći je mekom i lakom za oblikovanje.
Upotreba: Nakon pranja kose Amika šamponom, naneti balzam i masirati od kože glave do vrhova kose. Ostaviti 1-2 minuta i zatim isprati.

AMIKA linija za negu kose dobija snagu iz jedinstvenih svojstava "super voćke" - Sea Buckthorn Berry, poznate i kao Obliphica. Poreklom iz Sibira i delova Himalaja, ova bobica se visokom koncentracijom vitamina i hranljivih sastojaka koje sadrži, bori sa jednim od najsurovijih prirodnih uslova na Zemlji. Bogata je zdravim zasićenim kiselinama Omega 3, 6 i 9 i retkom Omega 7, koje štite kosu i održavaju nivo kolagena.
Bogata je vitaminima: E (stimuliše rast kose i sprečava cvetanje), A (prirodni antioksidans, štiti kosu od slobodnih radikala), F (flavanoidi su još jedan snažan antioksidans koji sprečava opadanje kose). Sadrži 190 bioaktivnih komponenti i 15 puta više vitamina C od narandže, što je čini jednom od najbogatijih izvora vitamina C na svetu.